White Cat's Paw --> Cat Paw Print

perjantai 3. lokakuuta 2014

Ensimmäinen pokaali

Korkkasimme toko-uramme viime tiistaina Kokkolassa möllikisoissa. Kokeeseen lähdettiin suuremmin harjoittelematta ja stressaamatta, mutta paikalla alkoivat puntit tutista. Mihin sitä on taas itsensä laittanut... Onneksi kyseessä oli möllikisat, jonka ansiosta liikkeiden välissä sai palkita koiraa. Ajattelin itseäni rauhoitellen, että harjoituksen kannalta otetaan ja selvitetään samalla, millä tasolla oikeasti olemme.

Paikkamakuu alkoi lupaavasti, mutta puolessa välissä kaksi koiraa lähti omistajiensa luo. Viivi katseli hetken touhua... ja päätti tulla perässä.  Neiti hiipi luokseni kiltisti ja katsoi hieman epävarmana: "en mä oikein tiedä, mitä piti tehdä." No, yli minuutti meni kevyesti! Eikä sentään lähtenyt muita häiriköimään.

Yksilöliikkeet menivätkin sitten hienosti! Taluttimen kanssa seuraaminen tosin oli aika pohjanoteeraus, mutta syy oli enemmänkin minun kuin koiran. Pidin hihnaa liian kireällä ja olin epävarma. Liikkurin ohjeita ei meinannut kuulla ja useasti epäröin, kuulinko oikein. Vapaana seuraaminen menikin jo paljon paremmin. Liikkeen pysähtyessä Viivillä kesti hieman liikaa aikaa istua. Tätä treenataan!

Jäävät (maahan ja seisomaan jääminen liikkeestä) menivät aivan upeasti... Viivi pysähtyi käskystä hiipimättä, ja jäi odottamaan paluutani ja komentoa sivulle. Pisteitä vähensi jälleen oma mokani: annoin molemmissa liikkeissä kaksoiskäskyn (eli sanallisen komennon ja käsimerkin). Viivi ei kuulemma edes nähnyt käsimerkkejäni, joten kaksoiskäskyt olivat täysin turhia ja omaa epävarmuuttani. Pitäisi alkaa luottamaan Vippeen enemmän!

Luoksetulo oli huippu, täysi kymppi! OLISIPA TÄMÄN SAANUT VIDEOLLE! Ehdottomasti meidän bravuuri!

Hyppyä emme olleet koskaan kokeilleet, joten ajattelin että nollaksi menee. MUTTA EI! Viivi hyppäsi esteen yli ja jäi käskystäni hienosti odottamaan, tosin hieman epävarman näköisenä, ja istui sitten sivulleni käskystä.

Pisteitä vähensi antamamme yleisvaikutelma. Viivi säntäili liikkeiden välissä vähän ympäriinsä hajujen perässä ja oli kiinnostunut tutustumaan tuomariin ja liikkuriin... Mutta ainakin oli innoissaan ja erittäin motivoitunut tekemään. En keksi yhtäkään syytä, miksi emme uskaltaisi mennä myös virallisiin kisoihin!

Kakkostulos. Ilman omia virheitäni olisimme saaneet ykkösen. Mutta hyvä mieli jäi ja ensimmäinen pokaali lähti palkintona kotiin! Olen tosi ylpeä Viivistä!

Ei kiinnosta poseerata

Onko tämä ruokakuppi?


PS. Palelluimme molemmat pahasti kisoja seuratessa. Ja viimein Viivin pohjavilla alkoi kasvaa seuraavana päivänä...

Katja ja Viivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti