White Cat's Paw --> Cat Paw Print

KirsiParikymppinen tyyppi jonka kiinnostuksen kohteisiin lukeutuu valokuvaus, kaiken karvaiset koiramaisuudet, tietokonepelit, sisustus, kaakao ja villasukat.

Valokuvaus on lukeutunut intohimoksi jo aivan pienenä ja kuusi vuotiaana sainkin isältäni ensimmäisen oman kameran.  Harrastus on niin sanotusti perintönä isältäni jolta myöhemmin  aikoinaan "lainasin" ensimmäistä digijärkkäriäkin kunnes kamera vaivihkaa muuttuikin minun omaisuudekseni. Peruskoulun jälkeen mutkien kautta päädyin kulttuuriopistolle vuoden mittaiselle valokuvauslinjalle, jonka seurauksena rohkaistuin hakemaan saman koulun tiloihin media-assistentin koulutukseen. Opiskellessani koin ettei ala olekkaan minua varten ja kävin sen vain väkinäisesti loppuun. Pikkuhiljaa valmistumisen jälkeen valokuvauksen kipinä on tehnyt paluutaan ja uhrina tämä blogi olisi paikka minkä jatkossa facebookin sijaan hukutan koirakuvillani. Pääosin blogin kuvamateriaali on siis minun käsialaani.

Muutoin kuin kuvaillessa ja koiratouhuissa tapan tunteja tietokoneella. Olen nuoruuteni varttunut poikaporukoissa ja täten mielenkiinto peleihin on aina ollut olemassa. Myös tämän touhun tapahtumat vievät minua perässään ja mahdollisuuden iskiessä reissaan niin Suomessa ja joskus jopa Euroopassakin tietokone kainalossa laneille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti