White Cat's Paw --> Cat Paw Print

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Testissä Canagan

Viivin vatsan kanssa on riittänyt ongelmia viime aikoina. Hermo kärähti eilen yöllä, kun neiti oksensi kuusi kertaa -ja oksennuksen seassa kokonaisen kävyn pihalle. Ennen tätä Viivi kärsi usean viikon mysteerisestä ripulista, jonka vuoksi teimme lääkärikäynninkin. Kaiken sähläyksen lomassa olen tullut siihen tulokseen, että nyt on aika vaihtaa nappuloita.

Olisihan se mahtavaa antaa raakaruokaa tai barffata, mutta valitettavasti en luota omiin kykyihini sen vertaa, että uskaltaisin lähteä sille tielle. Kaikista varmin tapa antaa koiralle sen kaikki tarvitsema ravinto, on etsiä laadukas nappulamerkki. Toki haaveilen, että tulevaisuudessa voisin oppia raakaruokinnasta yms. sen verran, että voisin kokeilla itsekin. Nyt vielä ei rahkeet riitä. Toki tälläkin hetkellä annan nappuloiden lisäksi muutakin ravintoa: jauhelihaa, kanaa jne.

Pentupakkauksessa Viivin mukana tuli Brit Caren Lamb &Rice -ruokaa, joka oli ihan okei, mutta ei loppuelämän valinta. Koko koira haisi mielestäni lampaalle... Vaikka vatsa esimerkiksi toimikin ihan hyvin. Sen jälkeen siirryin antamaan Golden Eaglen nappuloita. Muutaman makutestin jälkeen lohi osoittautui parhaaksi ja toimi tähän asti erittäin hyvin.

Mutta nyt siis ruoan vaihdon aika...

Tänään kävin ostamassa Mustista ja Mirristä Canagan -ruokaa, jota on paljon kehuttu. Ensimmäisen satsin syötin jo ja se maistui hyvin. Itse tykästyin pieneen nappulakokoon. Hinta on tosin erittäin suolainen...

Ainesosalista Canaganin nettisivuilta:

COMPOSITION

Freshly Prepared Deboned Chicken (26%), Dried Chicken (25%), Sweet Potato, Peas, Potato, Pea Protein, Alfalfa, Chicken Fat (3.1%), Dried Egg (3.1%), Chicken Gravy (1.6%), Salmon Oil (1.2%), Minerals, Vitamins, Glucosamine (1000 mg/kg), MSM (1000 mg/kg), Apple, Carrot, Spinach, Psyllium, Seaweed, Fructooligosaccharides, Chondroitin (700 mg/kg), Camomile, Peppermint, Marigold, Cranberry, Aniseed & Fenugreek.

Ja näin luvataan Mustin ja Mirrin sivuilla:
Canagan ruokien koostumus jäljittelee koiraeläinten alkuperäistä ravintoprofiilia: ruuat sisältävät paljon korkealaatuista eläinproteiinia ja rajoitetusti hiilihydraatteja. Täysravintosarja on kokonaan viljaton ja GMO-vapaa, eikä siihen ole lisätty kemiallisia maku- ja väriaineita. Säilöntäaineena on turvallinen E-Vitamiini.

Nyt jäädään seurailemaan, kuinka Viiveli reagoi ruoan vaihtamiseen. Peukut ja tassut pystyssä, että tämä toimii! Lupaan raportoida tilannetta tasaisin väliajoin.

Katja & Viivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti