White Cat's Paw --> Cat Paw Print

torstai 11. syyskuuta 2014

Kuvaukset

Matka Kokkolasta Ouluun oli raskas, mutta vaivan arvoinen. Oulun Animagissa sai hyvää palvelua ja koin oloni luottavaiseksi. Lääkäri tutki ensin Viivin sydämen (terve!), polvet (terveet!) ja sitten silmät (terveet!). Silmistä löytyi kuitenkin monia ylimääräisiä ripsiä sekä ylä- että alaluomista. Olin tietoinen ripsistä, muutamia olen nyppinytkin pois pinseteillä. Lääkäri kuitenkin sanoi, että jäljellä olevat ovat niin hentoja ja pieniä, ettei niiden pitäisi vaikuttaa elämään millään tavalla. Toivotaan, että asia todella on näin.

Silmien tutkimisen jälkeen Viiville pistettiin takapuoleen rauhoittavaa -eikä aikaakaan kun karvavauvani kuorsasi sylissäni. Lääkäri nosti hänet omille käsivarsilleen ja jutteli mukavia, mutta Vippe katseli vain minua silmät hieman raollaan...  Pahaa teki katsella, kun koira kannettiin toiseen huoneeseen. Itse menin odotushuoneeseen istumaan ja panikoimaan.

Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen lääkäri haki minut. Viivi oli kuulemma heräämössä ja pääsisin hänen luokseen ihan kohta, mutta ensin menisimme katsomaan kuvat. Lääkäri näytti jokaisen kuvan näytöltä yksitellen, samalla selittäen. Kaikki kunnossa! Lonkat arvioitiin B/B, mutta ne olivat kuulemma oikein terveet ja niiden puolesta saisimme harrastaa ja tehdä mitä ikinä haluaisimme. "Näillä lonkkien puolesta koira elää pitkän ja terveen elämän." Lonkkamalja olisi kuitenkin saanut olla hieman syvempi.

Viivi ei meinannut millään malttaa herätä tähän päivään. Kun jalat kantoivat, kävelimme heräämöstä odotushuoneeseen (hieman horjuen). Neiti laittoi oven vieressä pepun maahan, istui kaikkia ihmisiä ja eläimiä katsellen ja päätti alkaa ulvoa. Koko odotushuone naureskeli meille, ja vastaanottotiskin hoitaja sanoi, että se taitaa olla perjantai-krapula nyt... Jos joku on perjantaina kahdelta iltapäivällä krapulassa, on minun mielestäni kyllä syytä huolestua ;) Viivi oli jo loppuillasta virkeä, kunhan nukkui muutamien tuntien automatkan.

Jostain syystä meiltä veloitettiin enemmän kuin mitä sähköpostiin aiemmin kalahtanut hinta-arvio oli luvannut. Asia suoraan sanoen _ärsyttää_, sillä en ollut huomioinut budjetissani edes sitä, että kennelliiton viralliset lausunnotkin maksavat vielä 92 euroa. IHAN TAJUTONTA!

...Virallisia tuloksia odotellessa.

 


'


    


Nämä ovat nyt siis ne ihan aidot ja oikeat kuvat. Jos joku näistä ymmärtää ja osaa tulkita, antakaa kuulua! Mieluusti kuulisin jotain arviota/mielipidettä.Katja ja Viivi                                                                                                                                     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti