White Cat's Paw --> Cat Paw Print

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kuulumisia

Hengissä ollaan, edelleen..Aloitetaan näin reilun kuukauden takaisesta paimennus kokemuksesta Somerolla. Päivä oli yllättävän kuuma ja lämpöasteet olivat jotain 30 luokkaa ja aurinko paahtoi. Taavi syttyi lampaille ja kokemus oli kaikkineen pelkästään positiivinen, ehdottomasti joskus päästävä uudemmankin kerran.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Muuten tähänastinen kesä on kulunut jotenkin näissä merkeissä. Seikkailtu, temmelletty, nähty harvakseltaan koirakavereita, leikitty ja tietysti UITU!  Taavi on nyt todella oppinut uimaan aivan kunnolla, mitään aiempaan viittaavia puolia ei ole enään havaittavissa. Edelleen veteen vie joko noudettava pallo tai keppi, mutta käypähän uimassa. Kahlailee itsekseenkin ja hienoa sekin.

Suoritettiin myös rallytokon toinen kurssi enemmän tai vähemmän kunnialla loppuun, käteen jäi paljon hienoja kuin huonojakin kokemuksia. Huonot olivat lähinnä tiettyyn kurssitoveriin liittyvää, oman suorittamisen kärsiminen siitä. Taavi myös ottaa yhä äärimmäisen herkästi häiriötä ja tähän täytyy nyt paneutua ennen syksyn rallien alkamista. Kesävirikkeeksi aloitettiin lyhytkurssina pallopaimennus josta nyt ensimmäinen kerta takana, toinen ja samalla viimeinen kerta on parin päivän päästä :-)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mh-koiria

E-pentueen pojat Taavi, Veeti, Milo, Miska

Taavi leikittämässä mammaa

Maailman kaunein merlenarttu Ava, Taavin veljen kämppis

hurmuri merlepoika Levi, Taavin velipuoli & Milon kämppis

Kermana kakun päällä eilen järjestetty Myhappiness-päivä kasvattajan luona. Koiria vilisi ympäriinsä eikä tarkkaa laskelmaa saanut mitenkään, mutta jossain noin 25 sheltin hujakoilla pyörittiin. Taavi oli elementissään, se nautti niin paljon kaikista uusista hajuista ja koitti leikittää monia, juoksi ympäriinsä ja kävi pulahtamassa. Olin päivän päätteeksi yllättynyt ja ylpeä sen ihmeen hyvään käytökseen ja muuten vain ikionnellinen näinkin onnistuneesta päivästä. Olihan tätä odotettu jo kauan, eikä todellakaan turhaa. Harmi ettei kaikki päässeet paikalle, sisaruksisa nähtiin nyt ensikertaa Veetiä sitten pentuaitauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti