White Cat's Paw --> Cat Paw Print

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Match show poikineen

Tällä menolla meistä alkaa Viivin kanssa tulla aikamoisia mätsärikonkareita. Olemme kiertäneet kuluneen kesän aikana neljät mätsärit, joista kaksi järjestettiin karmaisevassa sateessa ja kaksi paahtavassa kuumuudessa. Toivottavasti säänhaltija sallisi tuleville kisoille mukavemmat oltavat! 

Ensimmäinen mätsäreistä oli Kokkolassa. Mätsäri oli minulle ensimmäinen ikinä. Säännöt kuitenkin oppi nopeasti. Kehässä tunsin olevani vähän hukassa, mutta olin ihan tyytyväinen suoritukseemme jälkikäteen ajateltuna. Saimme sinisen nauhan, emmekä sijoittuneet.

Toiset mätsärit Rautiossa menivätkin sitten jo paremmin: nyt tiesin, mitä tehdä! Viiviä vaivasi nurmikkoon tippuneet namit, joita olisi ollut vain kiva nuuhkia... joten saimme sinisen nauhan. Mutta nauhakehässä suoriuduimme upeasti  kolmansiksi! Olin iloinen kuin pikkulapsi ja innoisani ruusukkeesta. Hyvä me!

Kolmannet mätsärit Kaustisilla oli huonosti järjestetty, ja paahtava helle koetteli koiraa ja omistajaa. Ensimmäinen kehä meni kuitenkin upeasti! Saimme sinisen nauhan, sillä vastassa oli kahdeksanvuotias konkari, jonka liikkeitä tuomari arvosti enemmän. Tuomari antoi kuitenkin paljon positiivista palautetta ja sanoi päätöksen olleen vaikea. Nauhakehässä ohilaukkaavat hevoset veivät Viivin huomion ja sijoituimme kolmansiksi. Olin jälleen onnellinen sijoituksesta ja ruusukkeesta, mutta harmistunut siitä, että kehä oli sijoitettu aivan raviradan viereen... Viivi ei ollut tainnut nähdä hevosia ennen, joten ei ihme, että ne kiinnostivat. Tässäpä treeni-idea: raviradan viereen treenaamaan!

Neljännet mätsärit järjestettiin Sievissä. Sinne saapui runsaasti porukkaa ja näytti, että illasta tulisi sään puolesta upea. Toisin kävi. Taivaat aukenivat samalla, kun kehät alkoivat. Hauskuus oli tipotiessään, porukkaa lähti kotiin ja Viivi-neiti oli varsin nyreissään kastumisesta. Kehässä onnistuimme nappaamaan ensimmäisen punaisen nauhamme! Emme kuitenkaan sijoittuneet, ja lähdimme läpimärkinä kotia kohti.

Vielä olisi edessä ainakin kahdet Kokkolassa järjestettävät match show't. Innolla odotan, tämä on hauskaa touhua!

Katja ja  Viivi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti