White Cat's Paw --> Cat Paw Print

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Laiskuus

Vaikka blogi on enemmän tai vähemmän ollut ihan kokoajan mielessä en kuitenkaan ole muistanut mitenkään päivittää :-) hups.


Näyttää siltä että aikaisemman merenjää postauksen kekkerit jäivät sitten siihen ja lumiset kuvat ovat tältä osin historiaa. Harmittaa kovasti, koska odotin lähes kesästä asti niitä aurinkoisella merenjäällä kuljettavia seikkailuita. Tätä olen viime viikot surrut kaikessa rauhassa, mutta sen yli pikkuhiljaa päästyä huomaa kivoja puolia helmikuisesta kevätkelistä! Koska lunta ei missään vaiheessa varsinaisesti ollut, ollaan skipattu kokonaan se luistelu/loskakeli. Nyt voi oikeasti pyöräillä ihan kunnolla ja tästä ollaan Taavin kanssa nautittu tekemällä kevyitä pyöräreissuja Taavin mummulaan :-) Huvista hyötyy molemmat, koira saa tehdä juuri sitä mistä todella tykkää (juosta) ja minä pääsen pitkästä aikaa pyöräilemään jee! Tänään onkin suunnitelmissa polkasta Katjan luo vierailulle, sillä tyyppi on häipynyt maisemista toviksi ja vihdoin takaisin täällä jee jee jee jee jee.

Laiskuuden ja hiljaiselon ajalta ei actionia puutu, koirat päihitti nenäpunkit 3-0 ja nyt pitäis kaiken järjen mukaan molempien olla ok, tämä tarkoittaa myös sitä että päästään vihdoin takas koirakouluun kursseilemaan :-) Mä taas valmistin makaronilaatikkoa ja paistohommissa roiskautin sit ainaki desin verran kiehuvaa öljyä käsivarrelle, palovamma siihen ta-daa! Onneks jo tässä vaiheessa rakkulat on poissa ja iho parhaillaan parantuu (kutsee niin liikaa).. mitä tästä opimme? Ei enään koskaan makaronilaatikkoa. Onnistuin myös tietokonepelien hurmassa hajoittamaan hiiren ja uusi piti surun voimalla noutaa. Otin vihdoin viimeisimmät joulukoristeet pois, tapoin huonekasvin josta pitkään haaveilin ja päätin ostaa kasvitaitojeni surun rinnalle pari kimppua tulppaaneita tuomaan kevätilmettä ruokapöytään... Ollaan myös Katjasen kanssa suunniteltu pikkureissua isoon Helsinkiin ja toivon mukaan saatais se onnistumaan.


Ollaan Taavin kans mietitty et haluttais ihan hirmuna ostaa kosketuskeppi, mutta just sitä sopivaa ei oikein mistään tule vastaan. Nettikaupat on koluttu läpi jo useampaankin kertaan ja nyt jo melkein turhauttaa, että miten voi olla näin hankalaa löytää sellanen härveli. Ostoslistalla myös Roger Para, narupallo, Starmarkin joku everlasting juttusista sekä edelleen dobo-välineet kummittelee.Seuraavana ohjelmassa aina nii-in ihana kevätsiivous! Nyt saa kaivaa tennarit kaapista ja viedä villapaidat ja untsikat kellariin, miten jännää! Talvivaatteiden tieltä raivautuu aina ihmeen paljon tilaa taas vaatekaappiin :-) Kuvituksena tällä kertaa toimii mun uusimmat lankakerät, uusi matto on lähtenyt jo aluilleen jee! Sekä Taavin inhimilliset poseeraukset vielä talviauringon kanssa viime kuukaudelta :-)

hiiih, nyt pyörän selkään ja Katjaa sekä Viiviä morjenstaan, adios ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti