White Cat's Paw --> Cat Paw Print

perjantai 28. helmikuuta 2014

Viikon kuumin puheenaihe; DOBO

Näin tänään!


Tosiaan, saatiin vihdoin HKI-reissun asiat puitua läpi ja aamulla oltiin varaamassa junalippuja... Vr;n nettikauppa alkoi tökkimään ja päätettiin tehdä lipputilaus hieman myöhemmin. Kuinka ollakkaan, myöhemmin selvisi miksi verkkokauppa kiukutteli, aleliput meno matkalle olivat loppuneet :<

Mun osalta kurssille lähtö ilman minkäänlaisia opiskelija-alennuksia 100euron hintaisilla junalipuilla oli aivan aiheetonta ja näin jouduin luopumaan koirahieronta kurssistani tässä vaiheessa. Tietysti se harmitti, mutta ymmärsin myös että nyt voin reissuun suunnitellut rahat käyttää johonkin muuhun; DOBOON!

Ilta meni suunnitteluun ja säätämiseen, pohdin kovasti lähtisinkö kuvauttamaan koirani Ouluun nyt maaliskuun aikana, vai malttaisinko huhtikuuhun. Reissulla on suunnitelmissa puuhata muutakin ja päädyin tuntien pähkäilyn jälkeen siihen, että huhtikuussa kelitkin ovat huomattavasti paremmat, joten ehkä maltan kun kuvauttamiseen ei varsinaisesti mitään kiirettäkään ole..
Asia johti toiseen ja kaikkimulleheti-ihmisenä halu dobon tilaamiseen vaan kasvoi kasvamistaan. Muutaman mielipiteen jälkeen tilanne oli se että kirja ja pallo oli tilattu! Nyt alkaa sitten malttamaton odottelu että päästään tutustumaan palloon :-)


Väriksi valikoitui tämä turkoosinvihreä (keksin just oman värin) koska se yksinkertaisesti kuvastaa just sitä väribuumia mikä mulla on tällä hetkellä meneillään, turkoosia ja minttua omnomnom. Saa nähdä mihin raivaan tälle viehättävälle laitteelle säilytystilansa :-D

Kirja oli myös tietysti tilattava, sillä hetken mietittyä tulin siihen tulokseen että se on vaan niin tarpeellinen varsinkin kun täällä seudulla ei nyt ainakaan tietääkseni näitä kursseja järkkäillä. Joten liikkeet ja eteneminen sekä muu tärkeä tulee sitten turvallisesti sieltä :-) Kivaa kun kirjahyllykin alkaa täyttyä näillä koirakirjoilla, ihan kuin 10 vuotta sitten!

Sain tänään myös mieluisasti viettää yksin kotona illan/yön ja oon tylsästi kuluttanu sen tähän nettisurffailuun ja muutamaan peliin. Nyt kuitenkin näin puoli neljältä aamuyöllä päätin että pakko se on pistää joku määkyleffa lataukseen ja laittaa vähä iltaa varten hankittuja eväitä tarjolle :-) Jonain päivänä tuun pläräyttään vielä viimeisimmät lumimaisemien kuvat jotka kuvattiin kerran huonossa valossa hirveellä hopulla. Ja jäi muuten mun fiilistelyt kevätkeleistä ja pyöräilyistä lyhyeen, matkalla Katjalle lähti ketjut ja koska olen avuton pyörä seisoo nyt siellä pihalla odottaen pelastajaansa (poikaystävät kunniaan). Ja tietysti seuraavana aamuna satoi myös lunta, mutta ne nyt sentään häipyivät pois... Saa nähä millon se kevät todellisuudessa saapuu.


Kirppu & Taateli naistenillasta

1 kommentti: