White Cat's Paw --> Cat Paw Print

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

uimakausi korkattu!

Tänään ponkasin sängystä myöhään kuten ennenkin, ja ystävä oli yllättänyt viestillä olevansa täällä Kokkolassa! Niinpä keräsin kamppeet kasaan, kurvasin katjan kyytille ja mentiin moikkaamaan Taavin velipoikaa Miskaa :-) otin varta vasten kameran autoon kuvatakseni koiria, mutta unohdin tyystin ja nyt niin harmittaa...





Kun päästettiin Miska omistajineen jatkamaan matkaa takaisin Ouluun lähdettiin suunnitelmien mukaisesti meren rannalle ja metsäseikkailulle. Pahimmat energiat oli saatu jo juostua pois mutta onneksi näistä ei virta lopu ihan äkkiä ;) Taavi oli samassa paikassa aiemmin viikolla jo käynyt kahlaamaassa joten nyt otettiin liivit testikäyttöön ja hyviltä vaikuttaa, istuu just oikein ja tukee kroppaa riittävän takaa eikä pelkojen mukaan ole tosiaankaan isot vaikka vähän on kaponen poika tuolla alla :-)





Kyseinen ranta on todella loiva joten koiralla on kahluumatkaa turhankin pitkälle. Saa siis heittää pitkälle jotta koira todella joutuisi uimaan, vähän ja lyhyitä uimapätkiä siis tällä kertaa. Pitää seuraavan kerran mennä montuille jossa äkkisyvempää ja uintitarve tulee äkillisemmin :-)












Uinnin jälkeen löydettiin kaunis jäkälä mätäs :-) joten oli pakko kuvata koirulit vielä siinä !!!






























terkuin taavi & kirppu


ps ps ps uusi banneri ja bannerikuvauksiin otettujen kuvien postaus työnalla :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti