White Cat's Paw --> Cat Paw Print

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Aurinkoinen mieli


En ole viikkoihin nähnyt aurinkoa ja vihdoin se oli täällä! Pitkään on ollut suunnitelmana, että heti kun aurinko paistaa täytyy taavista ottaa seisoskelu kuvat.. ja viivistä tietty myös. Tänään ei kuitenkaan Katjalle onnistunut lähteä mihinkään ja toisaalta heräsin sen verran myöhään, että kiiruhdin vaan lähimpään paikkaan jossa kuvien ottoa ollaan aiemminkin harjoiteltu.Tämä ei kyllä todellakaan ole mun tai taavinkaan bravuuri, ei oikeastaan koskaan oo mitenkään tätä opiskeltu. Mulla oli tosiaan lytättynä ajatus näyttelyistä ja tuntuu että niin se nyt tän koiran kohdalla jääkin. On kuitenkin kivaa ja haastavaa kuvata koirasta muutakin kun muotokuvia joten tätä on pitänyt nyt aivan harjoitella! :-)

Toivottavasti aurinko jaksaisi paistaa ja piristää tätä kevään alkua nyt ahkerammin! Suunnittelen jo uusintaa seisottelu-kuvauksille vivve kainalossa, johonkin luonnon helmaan. Jotain sellaista mitä kehtaa julkaista muuallakin ;) Mm. Kunnon kuvat haaveissa sheltti-galleria ryhmään..

Meillä on myös ollut pieni inventaario täällä taatelin härpäkekaapissa, hoksasin viimein pistää myyntiin vaikka ja mitä ja nyt on kaikki ylimääräisyys saatu kaupaksi! Pelastusliivi vaihdettiin istuvampaan ja maanantaina pitäis mustiin ja mirriin mennä kokeilemaan tilattua kurahaalaria jos se istuis hyvin, jos ei niin sit ollaan ilman :-) Ja dobokin on saapunut!

Kevät on niiiiiin kiva.

2 kommenttia:

  1. Vautsi, onpas Taavi ryhdikäs ja sporttinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. luikero, lyhytkarvainen, sporttiturkki, miten sen nyt muotoilee ;D ;D Nyt on tosin vihdoin huomioitu että pohjavilla lähtenyt kasvamaan elokuisen karvanlähdön jäljiltä. Jee! :-) -kirsi

      Poista