White Cat's Paw --> Cat Paw Print

perjantai 21. maaliskuuta 2014

TorstaiKuvituksena tällä kertaa torstain lenkki. Halusin testailla miten torstaina rally toimii kun koiran pahimmat energiat on iltapäivällä purettu, erosta en tiedä mutta tämän otan tavaksi jos en katjan kanssa niin yksin ainakin :-) Rallyssä on kyllä kivaa! On hyvää kun saa ihan ajatuksella kotiläksyjä joita on sitten oikeasti motivaatiota opiskella. Mulla ainakin on iät ja ajat ollu iso pino temppuja ja harjoituksia välilehdissä ja paperin päällä listattuna mitä pitäis opiskella, ja sit kun namit ja naksutin on kädessä mä en "keksi" että mitä uutta nyt taas reenailtais.Ollaan meidän kuuden koirakon ryhmässä selkeästi tasottomin pariskunta, me kun ei todella missään vaiheessa olla opiskeltu mitän tokomaisia liikkeitä kuten seuraaminen... Kosketuskeppi on lösähtänyt postiluukusta jo maanantaina, mutta vasta tänään otin todella tarkoituksekseni opetella koko härveliä. Taavi tietää jo mitä kepin kanssa pyydän ja hienosti tökkii sitä kuonollaan, sain myös tassu targettia vaadittua. Seuraavaksi oliskin tarkoitus opiskella kepin seuraamista ja sitten siirtyä siitä vähitellen seuraamisreeniin yhdessä.


höhöö, viivi nautiskelee viimeisimmistä lumikasoista naama kinoksessa ja siemailee hajujen maailmaa :-)Tosi vähän oon keppiin liittyen löytänyt videoita youtubesta, mä kun aina uuden tempun tai käytösmallin opetteluun käytän kavereitakin enemmän avukseni noita videoita. Etsin erilaisia taktiikoita, pohdin ja testailen mikä toimis meillä parhaiten ja sitten alan vaan työskentelemään. Näin avuttomana ihmisenä olen myös täten oppinut soveltamaan ja joitain temppuja on joskus opittu vahingossakin.Otin torstaina missioksi taltioida viiviä taavin sijasta enemmän ja kameran edessä vähän ujohkon viivin kanssa piti keksiä miten saatais sen huomiota mun suuntaani. Siinä sitten orjuutin Katjan heittelemään koirille lumipalloja ja siitäkös kaksikko innostui, hiutaleet on musta aina yhtä ihania kuvissa ja sainpahan nyt muutenkin taltioitua ystävysten paininaamoja, se on haastavaa jos jokin.

Nää viivin hypyt, tohon on just eikä melkeen risteytetty jotain kengurua!


 Musta tuntuu että mun täytyy kuljettaa kameralaukussa jotain muutakin kuin 30millistä objektiivia. Nyt alkaa jo pikkuhiljaa kyllästyttämään tämä samankaltaisuus ;)

Onneks uus banneri on suunnitteilla ja inspis huokuu, tulee hyvä fiilis. Pahan mielen yllärilumisateetkin alkaa olla tässä ja palataan takas kumpparikeleihin :-) täsmäsääkin lupaa plussakelejä ja aurinkoa, hymyä!


3 kommenttia: