White Cat's Paw --> Cat Paw Print

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Maanantai



Kevät kevät kevät kevät kevät kevät kevät kevät kevät, ihana kevät.
Lähin iltapäivällä noukkaan Katjan kyytsälle ja huristeltiin mustiin&mirriin. Piti mennä sovitteleen sitä kurapukua minkä piti olla tilattuna sinne meidän koossa, mutta eipäs ollutkaan. Lähettiin sit jatkaan matkaa hyvä kuvauspaikka mielessä. Siinä matkalla pilkahti aurinkokin esiin ja kerkesin jo innostua mun masterplanista.



Vaan turhaan, kavuttiin tuommosen pulkkamäen laelle ja koirathan oli lähteä lentoon tuulenpuuskasta. Onko kevät aina ollut näin tuulinen? Tai eihän nyt käytännössä vielä kevät kuuluis ollakkaan, aika jännä. Ei siinä, muutamat hulvattomat kuvat otin kiroten hankalaa tilannetta ja armotonta säätämistä, koirat ei ollu yhtään yhteistyö haluisia tähän touhuun. Kuvatkin omas jokainen lopulta turkissa vain jakauksen ja päätettiin että pitää pohtia joku uus, hienompi ja ehkäpä vähemmän tuulisempi sijainti.



 Palloa päästiin pikaisesti testaamaan eilen illalla. Siinä missä kuvittelin että taatelia sais houkutella dobon läheisyyteen viikko tolkulla, se olikin reipas ja pikaisen tutustumisen jälkeen hyppäs kyytsälle. Muutaman kerran hyppyytin että koira vihdoin löysi tasapainon ja sen jälkeen kokeilin vaan pyytää sitä istumaan ja makaamaan pallon päällä. Hassua mitä kaikkea kerkesin kuvitella pienessä päässäni, että joudun taistelemaan viikkoja ennenkuin koira edes lähestyy palloa ja näin pois päin, eikä mitään ongelmaa nyt kehiteltykkään, iltalukemiseksi ahmin dobo kirjaa ja tänään ois tarkoitus ihan oikeaoppisesti tehdä liikkeitä enemmänkin kuin pikatestin verran!

 Katjan kans seikkailtua kipasin postin kautta kotiin, tittidii. Tilasin taaville kesän jälkeen hurtan liivit, kokeilin niitä silloin ja jätin kaappiin harkintaan (miksi en vaikkapa palauttanut?). Nyt kun laitoin härveleitä myyntiin päätin tsekata pelastusliivien tilanteen, 5-10kgn liivit hädin tuskin ylsivät keski-selälle ja eihän ne sellaisenaan tue sitä uintiasentoa oikein varsinkin kun taavi puskee meressä takapää pohjassa. Ezydogin liiveihin päädyin ja nämä löytyi kätevästi palstalta, mutta nähtävästi lappuineen ovatkin käyttämättömät! Tämä malli ihastutti sinänsä, että liivit valitaan selän pituuden mukaan. Paketista nämä kuorittua tuntui, että nyt on kyllä hurjasti liian isot ja edelleen vähän arvostelen kuvankin perusteella onko nämä todella oikea koko... Kesää silti odotellessa, näitä täytyy ehdottomasti päästä käytännössä kokeilemaan ja vielä tarkkuudella säätää oikean kokoisiksi ylle. Yllätyin että nämä sentään sai tiukasti päälle, hurtan liiveissä vyötärön ympäröivä kappale oli jo itsessään mukamas suuri ja tästä pystyin päättelemään että 10-20kg malli ei todennäköisesti istuisi yhtään.
Taavi raukka kuvassa niin kidutetun oloinen :-)



Kirsi & Taavi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti