White Cat's Paw --> Cat Paw Print

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

keskiviikko




Tänään lähdettiin iltapäiväseikkailulle matkassa mukana myös Mari & Oliver! En nyt juurikaan kuvannut kuin sitten yhteiskuvat lopussa. Siellä kuitenkin vilahtaa jotain uutukaista, hurtan t-valjaat! Tilattiin tosiaan vajaa 2-viikkoa sitten hurtan leatherclassic malliston ruskeat nahkavaljaat joita oon aina himoinnut. Valikoiman poistuttua ei oo kokoja tullut mistään vastaan paitsi noh nyt... Kuitenkaan valjaiden koko 70 ei vastannut yhtään samaa kuin saman malliset muut hurtan valjaat ja suu mutrulla piti ne palauttaa. Ensin oikasin kuitenkin musti&mirrin kautta että haetaan sitten sieltä uudet ja istuvat valjaat ;) Ne on hienot! Mitä nyt ei niin miehekkäät..


Taavia selkeästi hävettää nää soopelit..



























Ja koko kolmikko kauneudessa ja komeudessaan!


Lenkin jälkeen aurinko vielä ihanasti pilkisteli kun touhusin lumitöitä vanhempien pihassa, joten piti muutamat puuteriturpa kuvat sitten ottaa. Ja innostupa tuo herra sitten komeilemaankin.








 Taavi niin rakastaa aurata lunta kuonollaan :-) Ja sitä palloakin tietysti...


palloleikit on vakavaa touhua!


Ilta menikin sitten kotiläksyjen kimpussa, nimittäin rallytoko-läksyjen! Aloitettiin viime viikolla alkeisryhmässä ja vitsit onkin kivaa. Huomenna taas rallyileen, sinne pitää tällä kertaa kokata jotain järkevää evästä ja pitipähän reenimatkoja varten tilata uusi, sekä käytännöllisen kokoinen kevythäkki :-) Saa nähdä kuinka kyttyrää Tahmis huomenna tykkäää kun tyrkkään sen tyrmään automatkan ajaksi hahaa.



Puhelinkuvaplörinät vielä maanantaiselta metsäkävelyltä missä ennikin todistetusti mukana. Oli se kyllä tänäänkin mutta vältti poseeraustuokiot ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti