White Cat's Paw --> Cat Paw Print

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kevätaurinko

Tahmis sai alkuviikosta uusia kavereita. Käytiin tiistaina treffaamassa jackrusselmix Sisua, josta mulla ei nyt harmikseni oo kuvia. Keskiviikkona sit nähtiin pitbull Lucaa ja molempien kanssa oli menestyksekkään kiva reissu! Taavin lempparileikkeihin kuuluu "hippa" ja on hieman haastavaa löytää kaveria joka todella jaksaa kirmata perässä. Nyt tavattiin jo hyviä haastajia ;)































Puistosta lähdin noutamaan Katjaa ja viiviä kyytsälle, Taavi oli kuitenkin valmiiksi niin väsynyt ja kurainen, että noudettiin kaupasta tuutit ja mentiin leirintäalueelle nauttimaan auringon lämmöstä. Laukusta löytyi frisbee jota sitten innostuttiin heittelemään, eipä aikaakaan kun Taavi innostui siitä hurjasti. Ja minä sitten innostuin kuvaamaan hyppykoppeja.

Kunnia Katjalle joka heitteli frisbeetä, kuvat kertokoon taas fiiliksistä enemmän kuin tuhat sanaa!














Tilannekuvaaminen on aina yhtä hauskaa. Omistajana tietysti koiransa ilmeet näkee vielä räikeämmin, mutta eihän näille auttanut kuin nauraa koneella selatessa. Kuten facebookissa jo totesin, keskiviikko oli kuvauksellisesti mahtavin päivä pitkään aikaan, aurinko tekee niin paljon ihmeitä! Siitä syystä tulikin nyt hieman kuvarikas postaus ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti